In gesprek met de rechter tijdens de FacebookLive

Voor het eerst twee Facebook-livesessies gehost voor de Rechtspraak.✅️ Wat vond ik dat spannend, al zeggen mijn naasten dat dat niet echt te merken was. Als jullie wisten welke mentale strijd ik aan het voeren was hè…🙈

De Week van de Rechtspraak stond dit jaar in het teken van “in gesprek met de rechter”. Tijdens de livesessies sprak ik met kinderrechter Nicole Cuvelier en raadsheer Joost van der Helm. Beiden zijn rechters die ingrijpende beslissingen kunnen nemen in iemands leven, levens of zelfs de hele maatschappij. Een enorme verantwoordelijkheid lijkt mij dat. Hoe gaat u om met moeilijke zaken? Hoe komt u tot een oordeel? Hoe houdt u werk en privé gescheiden? Dit waren een aantal vragen die ik namens de kijkers had gesteld waar ik zelf ook heel benieuwd naar was.

Alle livesessies zijn terug te kijken op de Facebook-pagina van de Rechtspraak.

Naast de geïnterviewde rechters – waaronder Nicole Cuvelier en Joost van der Helm – en de kijkers, wil ik iedereen bedanken die zich (achter de schermen) heeft ingespannen voor de activiteiten tijdens de Week van de Rechtspraak 2022. Van communicatieadviseurs tot technici: heel erg bedankt!

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: